pátek 2. prosince 2011

Cozy November coming... with freebie

Yay, I have a new kit! I like autumn quite a lot and I wasn´t in a mood for winter/christmas kit yet, so I made something between:-). There is a little bit of autumn in Cozy November together with quite strong smell of winter. Everyone likes first snow, am I right? And these colours are simply perfect for this month I think.
I have Cozy November kit, Cozy November clusters and Cozy November stacked papers (if you want to have done your page very quickly) or everything together in money saving Cozy November pack. And during the weekend, as usual, everything on sale (20%off) at Mscraps. And don´t forgot to grab free alpha coordinating to this kit here.

Jsem tu s novým kitem:-). Galerky se sice plní ločky z nových zimních a vánočních kitů, ale já se pořád nemůžu dostat do zimní nálady a jsem tak trochu jednou nohou v podzimu:-). V Cozy November tak najdete podzim i zimu, radost z brouzdání ve spadaném listí i radost z prvního sněhu... Cozy November kit, Cozy November clusters, Cozy November stacked papers nebo vše pohromadě jako Cozy November pack můžete koupit za korunky na Scrapuj.cz (a tento víkend ještě s 50% slevou, tak neváhejte!). A nezapomeňte se stavit tamtéž (v sekci freebies) i pro free alphu k tomuto kitu!

And there´s coupon for 3 fastest at my Facebook fan page:-)

A na mé facebookové stránce najdete kuponek na Cozy November pack (pro 3 nejrychlejší).


Žádné komentáře:

Okomentovat